Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets sång

 

Degraderad är du
i mina ögon
inget värd
din moral stinker

Jag njuter av känslan
hämnd är ljuvligt
du vet
att du inte är säker

Jag vet allt om dig
som jag behöver
och gillar
att se dig våndas

Du tror att du är vacker
men din fulhet
lyser igenom
alla dina gärningar

Fullständigt värdelös
som ett stycke kött
slängde du
iväg din stolthet

Du tror att du är så speciell
men du vet inget
om kärlekens historia
och du får aldrig veta

Du är inte ens värd
hatet jag känner
mitt förakt
har du för evigt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-17 14:31



Bookmark and Share


  * Ammi *
starkt text
applåd!!
2009-06-17

  glittertindra
här skriver du om en som har gjort bort sig för all tid och evighet...
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP