Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28:e september är mammas dag.


Mammas dag


Rörelse så tyst och försiktig
ja nästan rädd att väcka
små lätta fotsteg på grus
en blomma sen får det räcka

sex fot under marken
men så högt upp i skyn
vi besöker dig i parken
och sätter blommor i dyn

i trädet hoppar livet
det dansar och sjunger
underhållning är så givet
är det mamma som är unger?

samma fågel som förut
är det kanske du mor?
alla mina tankar tar slut
jag vet inte vad jag tror

jag skänker dig min dag
och jag tänker på dig än
styrketåren gör mig svag
oh mamma, vi möts igen









Fri vers av Tobbe
Läst 650 gånger
Publicerad 2005-09-28 11:24



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Underbar!
Jag uppskattar verkligen ditt sätt attt skriva och se hur du fångar och dansar med kärnan i dikten.
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe