Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morrn, morrn

Duvor kuttrar
och i fjärran
motorvägstrafiken

solen kittlar mig
och jag vaknar
halvnaken och svettig.

Det är väl inte dags?
En timme att dra sig
en dyrbar stund

men än mer värdefull
när jag släpat mig upp
och njuter morgon.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP