Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isen släppte sent i år

 

 

isen släppte sent i år
då våren stillade sig i sin längtan

murgrönans frusna kanter
vävda av nymånens snö
syns genom ögats fönster

sakta sluter sig minnet
bevarar dagar till sin teater

men spåren du lämnade i snön
synliga än i mitt vinterlandskap




Fri vers av kath
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-09-29 07:23



Bookmark and Share


  stannar kvar
Väldigt vacker. Älskar speciellt början och slutet. Och titeln, den ger mig rysningar.
2005-09-29

    Bodil Sandberg
Helt suveränt - älskar den - poetiskt fulländad
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath