Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför göra som alla andra?


Dansar


Rak takt
då slirar jag i baktakt
Dansar
alla stegen som jag chansar
Skrattar
alla skämtar och jag fattar
Baktakt
För jag klarar inte rak takt




Fri vers av Tobbe
Läst 687 gånger
Publicerad 2005-09-29 12:28



Bookmark and Share


  Laijza
Jag ser bilden framför mig. Du skriver som en målad tavla. Jag kan se...
och i denna dikten har du för mkt innan för västen...haha..
rolig dikt..
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe