Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund

Ett sandkorn av tid
i ditt helvete

du vars lydnad gör dig till
en torterare
och
du vars plagg bara bärs av
en plågad

jag har rört vid hålen i väggen
där kulorna fastnade
efter sina snabba banor
genom din darrande kropp

jag har suttit på stolen
där du satt
vakande vid en låst dörr
väntande på ny slaktorder

ingen av er hade något val
jag har ett val

men vilket?




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-29 15:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJ AJ....sanslöst starkt och vansinnigt berörande..
2009-07-24

  korpfjäder
Oj, det här är starkt, väcker många tankar. Våldet som är ett val - och kärleken likaså... inte helt självklart att välja, märkligt nog.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP