Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lämnar redan tomrum.


jag vet inte hur
jag ska närma mig dig

jag har aldrig
närmat mig något
på riktigt
förut

jag vet inte hur
jag ska röra vid dig
jag har aldrig tagit
beröring på allvar

jag vet inte
hur
men du lyckades nå
innanför
hjärtat

jag vet inte
jag är rädd
för min ofullkomlighet
min oförmåga
mina bleka nätter

jag vet

jag är rädd
rädd för dig
för du lämnar tomrum
innan du ens hunnit gå.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-09-29 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lyckas frammana känslor med ett tydligt och skarpt språk.
Gillar det jag läser.
2010-02-11

  Матрёшa
\"jag vet

jag är rädd
rädd för dig
för du lämnar tomrum
innan du ens hunnit gå.\" - är det felet man tycks upprepa? Låta tomrummet ta över?

Hmm, älskar den här texten!!!
2008-01-06

  Матрёшa
WOW..jag bara bokmärker o bokmärker dig! fantaaastisk!
2007-04-26

  swimsus@gmail.com
Otroligt fint skrivet! En fast och stadig rytmik i språket du använder och känslan beskriven känns på riktigt när man läser. Titeln är perfekt sammansatt till ingressen den också!
2005-11-24

    Porslinsdockan
Känner mycket väl igen det där tomrummet även om det ens inte hunnit infinna sig...

Vackert.
2005-11-23

    Hades Is Rising
Extremt bra!
2005-11-23

    Hades Is Rising
Så himla välskrivet och vackert!
2005-11-23

  Smultris
Otroligt, otroligt bra...
2005-10-28

    BrokenHearted
vackert.. den berör ända in i djupet.. fantastiskt vackert
2005-10-27

  Daniel_78 VIP
mycket vackert!
2005-10-06

  Karin I
brabrabra, din text verkligen berör. kanon.
2005-10-03

  katastrofromantiker
Hm jag vet inte om det var något genidrag av mig
att läsa det här för det är precis så jag känt
för en annan människa i ett år.
Och ja, det blev stora tomrum. Svarta hål.

Men verkligen vacker dikt!
Så skönt tempo.
Och det gjorde ont.
2005-10-02

    Charlie
du skriver så det känns..
2005-10-01

  Eduardo
känner igen mig väldigt mkt... speciellt i ngt jag upplever just nu...

Men hursomhelst é d välskrivet o äkta...

bra!
2005-09-29

  Ola Rydberg
ja snyggt beskrivet om denna rädsla
2005-09-29

  Tony Hermansson
Hmmm....Du har satt ord på mina kännslor.
Snyggt avslut "för du lämnar tomrum innan du ens hunnit gå."

Jo, just så känns det.
/ Tony
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP