Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ganska mörkt.

Om du kunde smeka mig
om du kunde röra mina läppar
om du kunde nynna i mitt öra
skulle jag le i mörkret

Om du kunde hålla om mig
om du kunde dansa med mig
om du kunde viska i mitt öra
skulle jag leva i ljus

Om du orkade
mer än dig själv
skulle också jag
orka för oss båda

Om du kunde komma mot mig
kom jag i din famn.
Nu tar jag dina händer
innan vi somnar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP