Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrammel, skrammel...


Vill du ha kaffe?

Tala, tala, säg nåt!
Sitt inte där och glo!
Varför, vart, och hurdå då,
och när och vad och med who?

Sluta sitta och sura!
Svara då din mört!
Nu sätter jag på kaffe
för du nappa inte på min flört!

Inte har jag sagt nåt
men stampade när jag gick
och skramlade i köket
Jag kände nog din blick...

Du tror att det är hormonerna
och visst kan det vara det
men jag gillar att vara arg ibland
och känna mig sur och fet.

Sen kommer jag med kaffe
och du ler mot mig och säger tack
gissa om jag blev lättad,
och hela ilskebubblan sprack!

Sen kan vi sitta och snacka
en stund över en kaffekopp
och fundera på nåt vi hört om
och sörpla svart dryck utan dopp...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP