Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en drake.

Är det som du släpper taget
om snöret på din drake
för att jag ska få flyga själv?

Kommer du stå där ensam och tom
med en snörfri rulle i handen
eller går du lättad därifrån?

Har du kanske bara tappat greppet
och när du får tag i det igen
så kan du hålla mig fast?

För du vet väl att ingen drake
kan flyga utan motvikt
i andra änden av snöret.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-02 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP