Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie helsing


amore..min vän

värmen komm idag
gissa om jag vart glad
längtar febrilt efter en som jag älskar över denna jord
därom finnes inga mera ord
att älska ömt och länge med
är som en helig sed
vi kommer smeka varandra länge & väl...
är nog lika öm som en kärleksträl

kommer att förbereda en lång & härlig natt...
tro inte att man kommer älska som en envis katt
icke alls,min vän...
vi kommer vara med varandra tills vi flåsar ut av trötthet
oh,va vädret gör själen het...
Pussar på dig!




Fri vers av anita VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-04 12:49



Bookmark and Share


  nalltuss
Att läsa denna dikt är som att dansa med hon som skrivit den .Så jättespontant och så skön rytm.
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP