Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möns Klint.

Några hukar under överhänget

väntande på bättre tider

eller kanhända

 

ett ras.

 

Vågorna äter obevekligt

upp Mön.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP