Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällvandraren

Det kan hända att du gått över gränsen
till vårt broderland i väst
och så trampat norska stigar med dina stövlar.

Når mina moderstankar
dina drömmar inatt?

Då orkar du gå en dag till.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP