Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Sverige!

Måtte det jubel
som regnar från läktarna
aldrig vörda en man
med stövlar.

Måtte den sång
som hyllar spelarna
aldrig slå ner
motståndarna.

Måtte den flagga
som vajar segervisst
endast vara ett tecken;
välkommen till solens land!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP