Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tango med en jycke.

Har du aldrig varit i Valparaiso?
Eller badat i Söderns sol?
Ingen tango
i heta nätter?
Aldrig svängt din vida kjol?

Sätt på en skiva
i vardagsrummet
dansa runt
med grannens hund
och dröm dig bort
från vardagslivet
en liten stund!

Lalai, lalai!
Lalai, lalai!

Härliga hemmaparadiso
Härliga Sveriges sommarsol
Härliga tango
i heta nätter
Svängom i din vida kjol!

Sätt på en skiva
i vardagsrummet
dansa runt
med grannens hund
och dröm dig bort
från vardagslivet
en liten stund!

Lalai, lalai!
Lalai, lalai!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 08:17



Bookmark and Share


  Knickedick
Denna dikten blir jag glad av. En perfekt start på morgonen
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP