Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackare...

Stackare deg

som skall ha arbete med att sortera
rubricera och förpacka

Stackare deg

du får fälle hoppas
att jag icke blir så berömd

Stackare deg

för det var just en sagolik röra
av ord som jag producerat

Stackare deg.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP