Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tonåringar i fjällen....?


Fett fotsvett

Fett fotsvett
i yllestrumpor
i läderkängor
i snörstövlar

fett fotsvett
och svamp
mellan ni vet
i vecken

fett fotsvett
och sura sockar
och duktig tvättmaskin
och fotsalt

fett fotsvett
och klippa naglar
och ganska äcklig
dikt va?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP