Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg som en fjäril!

Flyg som en fjäril!
Fladdra dig runt bland berusande blommors doft.
Blända dina många ögon med sol och låt
vinden fladdra i dina granna vingkanter.

Känn hur det värker i musklerna
av otränade vingviftningsrörelser
och skratta fåglarna rakt i ansiktet
när du vimsar förbi.

Flyg och fladdra
och lev lycklig och fri.

Flyg som en fjäril!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP