Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast mark

Jag ska inte låta solen bränna mina fingertoppar
när jag når krönet av klätterväggen
och snön faller mjukt

Jag ska inte låta regnet tvätta mina tårar
när jag når botten av bassängen
och vinden lugnar mig

Jag ska inte låta dina ord forma mig
när du viskar om sorgen i mörkret
och rören susar

Jag ska inte låta forntiden kväva mig
när jag tar ett steg ut i luften
och når fast mark.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP