Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färggranna blommor.

Stora blåa klockor
klingar nästan ljudlöst
mellan regndropparna

Vita rosor på en buske
vägrar böja huvudet
och lyser upp

Äpplen sväller
och borstnejlikorna
har blandat generna igen

I krukor på uppfarten
de nyköpta lockvarorna
salvia, verbena och nejlikor

Trotsa regnet
och lys upp min värld
när jag ska hämta posten.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 09:52



Bookmark and Share


    sajo
Åh bloklockan så vacker den är, precis så som jag såg den imorse på väg till jobbet.

Applåder för din text.
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP