Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överflödig

Den dag man kan lägga in någon
i en maskin
som skramlar iordning cellerna
och all cancer bara försvinner
då ska jag börja jobba
som arborist.

Den dag man bara
smörjer in kroppen med en olja
och handvärmen läker ut
verkligen läker ut
och barnen får leka hemma på gården
ska jag köpa en resa.

Den dagen de skär ner
på avdelningen
inte för att spara pengar
utan för att vi inte behövs
eftersom cancerns gåta är löst
ska jag rida mot solnedgången.

Den dagen som det inte finns några sorger mer
ska jag också sluta sörja.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP