Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på Österlen


Stens Huvud

Även en jätte
som bara ligger där
och sover

med huvudet tungt vilande
mot backen

får med tiden
några gråa hår
precis som du.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP