Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimmingehus

Hör!

Tidens vingar slår
bedövar öronen
ekar i synnapsen
forntiden finns i dig.

Känn!

Som när fyra svanar
flyger förbi
mot norr
med tunga vingslag.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-07-09 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP