Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratta åt en koltrast

Ingen kommer billigt undan
Ingen föds med silversked
Ingen kan gå utan tårar
genom livet

Men har du som jag
hört näktergalen i maj
eller sett en koltrast kämpa
med en daggmask

Har du som jag
vågat öppna dina ögon
och sett stjärnor blekna
i en soluppgång

Då vet också du
att det finns nåt att lyssna på
nåt att skratta åt var dag
och nya chanser med var morgon.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-22 06:21



Bookmark and Share


  spellbound
Instämmer... d e gulligt värre!!
2009-07-23

  Per Rydberg
Varm och vacker. Tack Åsa, för den morgonstämning din dikt förmedlar!
2009-07-22

  Yrre VIP
Ljuvlig!
2009-07-22

  stella
Härlig filosofi!
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP