Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnen har inte landat

 

 

 

Hon flög över vidderna

hennes blå ögon lyste

med gulhetens nyans

 

Vingarna svepte livslust

de som stod på marken

kände smekningarna

 

Hennes skri nådde långt

och väckte längtan

i brustna hjärtan

 

Vingar mot himlens klarhet

högre än livet

mjukare än själars sång




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP