Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller nån annan sorts kruka. Eller bytta...


En vas

Starka händer
omkring leran
på den snurrande skivan
formar en vacker vas.

Så ser det ut
när jag tänker mig
MIG.

Om jag blev en vas
så skulle någon
kunna stoppa rosor i den
hela mitt liv
även om jag till slut
går i kras.

Jo jag är nog
egentligen
en sorts vas.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-14 18:27



Bookmark and Share


  andrasidan
Den var jättefin och fångade mig helt. Bara två tekniska invändningar:

"runt leran" funkar bättre när man intonerar och passar ihop med snurrar. "Så" i näst sista strofen är överflödigt, det är talspråk.
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP