Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mat är också poesi


Mums och vackert

Fyra äpplen
i tärningar
päron, kanske
apelsin och banan
vill ni ha russin i?
Nötter?
Lite exotiska frukter kanhända-
mango och papaya
trädtomater.
Och den som vill ha vindruvor
får pilla kärnor.

Fruktsallad
är en klart underskattad
efterrätt!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 08:32



Bookmark and Share


    riot
Slänger ihop en fruktsallad som "mellis".Det var länge sedan nu.
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP