Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har regnat

Inget att gråta för
att det regnar

för du slipper sitta avklädd
i trädgården
och sola

och inget vattnande på hela sommaren.

Inget att gråta för
nu när semestern är slut
alla har haft det likadant.

(Utom fuskarna
som reste till Spanien
eller Chicago.)

Inget att gråta för
man kan duscha naken i natten
i en störtskur

Om man aktar sig
för igelkotten.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-15 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP