Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då världen i dig sluter sig

 

 

 

kom ihåg stulna dagar
timmar i väntan på tid
då ljuden av livet flytt

när skepnader söker
värmen i den dag du fått
och spegelns glas har tystnat


då världen i dig sluter sig




Fri vers av kath
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-10-02 21:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
fastnade vid raden "och spegelns glas har tystnat" ... underbar
2005-10-02

  Ola Rydberg
bra
du skriver mycket poetiskt
och djupt
det gillar jag
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath