Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över de vingar jag klippt

 

 

när jag ler med stulna läppar
brer stillheten likt död sig
över de vingar jag klippt

de som skulle bära din nakenhet
genom den öken svek skapar




Fri vers av kath
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-10-02 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath