Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löper mina spår vilse

 

 

i tacksamhetens fängelse
löper mina spår vilse
söker dina läppars språk
förlorade i en natt utan mörker

från babels torn faller minnen
tyngda av syndens frågor

svaren saknade än




Fri vers av kath
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-10-02 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath