Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmor

Det är värmen
det är regnet
det är natten
som har lämnat sina spår
och en dimma
bleker alla färger
fast morgonen är ljus
och ljuden dämpade.

Många tankar fastnar i fukten
som frimärken på badrumskakel
hos en samlare.

Många frågor simmar upp
genom ismodden mot vaken
och upp med en krok.

Många drömmar
men ingen lust.
Just.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP