Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Lite packning
en karta
och några lediga dagar

Solsken från Vädret
svampkorg och baddräkt

En bil
lite pengar
och nånstans att vara

Livet ler.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP