Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en oändlighet

 

 

världen stor och ödslig
mitt sökande en oändlighet
där jag passerat tidens mur

pilens hängande tårar över vatten
en önskan att nå solen över ytan
längtan som dödar

där det svarta vattnet lurar




Fri vers av kath
Läst 222 gånger
Publicerad 2005-10-03 21:19



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja bra
text
och slutet gillar jag
2005-10-03

  Amy (F)
Oooh vilken underbar dikt. Tragiskt.. men så..
..tänkvärt och oj vad fundersam ni har gjort mig :)
tack ska du ha för trevlig läsning :)
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath