Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att trösta och tröstas

Tunga är tårar som trillar
över sorgens våta kinder
droppar som pärlor i händerna
på tröstaren
 
Dyrbart är det halsband
som är trätt av torkade tårar
det pryder sin plats där det hänger
på tröstaren

Tårar som trillat lättar
sinnet hos den som gråtit
lutad i famnen hos någon
som tröstar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-26 15:55



Bookmark and Share


    Saulus
Vackert!
2009-07-26

    Burre
fin!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP