Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetskamrat

Vi delar mycket tid
och gläntar på dörren till våra liv
och släpper in varann en bit
där ingen annan varit
knappt vi själva
ens

och så har det gått en tid
och åren rullar på
och allt är likadant
fast annorlunda

jag kan inte blunda
för att en av oss lämnar den andre
och seglar iväg på havet
mot en egen horisont

men man ska inte resa iväg
om man inte har en hemmahamn
att lägga till vid ibland

vill du vara min?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 15:58



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
stannar till vid sista raden där jag underförstår ett "hemmahamn" som slutord.

snygg avslutning!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP