Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlovets sista dagar

De sista skälvande minuterna
av riktigt ledig tid
slösar barnen bort
som man får på lovet

Barnen har ingen klocka
men de har tid.

Framför en gammal steppfilm
myser de i sina drömmar
om att kunna dansa och sjunga
så.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP