Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där det svarta syns

 

 

 

de svaga länkarna
minnen av såren
de ständigt upprepade


den evigt svaga isen
där det svarta syns

söker dina ord att stilla mig
att klara passagen

håll om mig
för den jag är

ett barn inför dig
utan ordens skydd






Fri vers av kath
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-10-04 08:40



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
gå försiktig på den svaga isen, den som håller samman det hela. stark text. min favoritmening var såklart; den evigt svaga isen
där det svarta syns
2005-10-04

  Håkan Eklund
oh!
en bön om hjälp för att slippa sin egna svärta.
dikten är äkta och mörket påtagligt.

de inledande två stycken är lysande hemska
stackars människa som vart där.
2005-10-04

  Rachel Roth
berörs av dina ord...särskilt denna morgon
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath