Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tystnad och saknad

 

 

lutar mig mot grunden
ställer klockor att visa nolltid
väntar på sekundens rörelse
som för mig bort men hem


under flodens yta
följer tårar sina spår
i tystnad och saknad
av cellons toner i dig
 




Fri vers av kath
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-10-04 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath