Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Till ensamma.

Tänk så många människor som går ensamma och vill ha en människa att prata med. Du kan sträcka ut en hand till dom som behöver dig.
Var vänlig , omtänksam , behövande och se till andras behov.
Ge något av dig själv.
Ge en stund av trygghet och värme och kärlek till dom .




Fri vers av anita VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-04 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP