Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Panik eller bara ångest, båda blir för mycket. Välj, kvälj och svälj.. offrad i en tjärn till Gudinnans ära


En förtvivlad förhoppning


Om jag måste drunkna ville jag det
inte i kallt murket vatten, bland
snoriga bottenväxters hala stänglar

knuffad över kanten av någon
jag betraktar som fiende


men måste jag så ville jag falla däri
med förvissningen om att där
under dyn på botten väntar Du





Fri vers av Gawain
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-08 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain