Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vägvisare

 

 

 

bågens spända sträng
smeker och bänder dagen
vilar i dina hjärtslag
kort och hård

besluten mellan nu och då
oändliga oceaner av tankar

så syns den trötta blomman
kvar i höstens famn

en vägvisare ut ur labyrinter
ankaret under mina fötter





Fri vers av kath
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-10-06 08:38



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vägvisare är ett av de vackrare orden...som om det är en vägvisare i sig självt....som om en inre kompass får lite riktning...Nog med egna tankar, jag tycker om din dikt, varje strof håller, hela vägen
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath