Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktorns dotter

Det hänger en tavla
på läkarens rum
med ett ganska ovanligt motiv

Det hänger en gyllene ram
på hans rum
precis innanför hans dörr

Det hänger en tavla
på väggen där
som ingen kan gå förbi

Alla kan se hur vacker den är
inglasad kärleksfullt

det är dotterns första väv.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP