Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa mamma

Du väntar på ditt första barn
och undrar vem det är
som vi andra har gjort förut

Du väntar på ditt första barn
och undrar vem du är
som vi andra också undrade

Tusen frågor snurrar
tusen frågor
jag minns precis hur det var

Min vän, jag vill säga dig
du blir världens bästa mamma.

Du är inte för ung.
Du är inte för gammal.
Du är inte för ovan.
Det var vi alla.

Du blir världens bästa mamma
för ditt eget lilla barn.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 574 gånger
Publicerad 2009-08-13 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP