På stan
http://www.youtube.com/watch?v=74Wo2-Kpcwk
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På stan
http://www.youtube.com/watch?v=74Wo2-Kpcwk



En främling *oförväntat människomöte*





Han var i La lala landet,
det hördes och syndes
han ville bara hälsa,
jag hälsade tilbaka
då sa han:

- Va inte rädd för mig

- Dina tankar är rena, sa jag du är okej

- Såg du det?

- Ja, det såg jag

han överraskad tänkte efter, instämde
nickandes och åkte tillbaka till La lala landet
jag gick vidare

- Går du? frågade han mig

- Ja, ha det gott

- Titta va tunt hår jag har och sträckte ut
ett hårstrå

- mmm, du måste klippa dig, det stärker håret, hejdå

han nickade och vinkade tillbaks
återvände till Lala landet

 

 

 




Prosa (Novell) av Night Soul Woman
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-16 21:19



Bookmark and Share


  palle
Dem har vi allaamött, nån gång i tiden ,,,! Mvh Palle
2009-08-19

  Suzy med punkterna
Möte att minnas
2009-08-16

  Måna N. Berger
Det var ett hjärtevärmande möte! :)
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman