Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fasaden . . . ishuset rasar

 

Min kärlek fanns bortom
och det var bara du
som fann den

Bakom elden och isen
där fann du mig

5 år av drivis
5 år av inget hjärta
5 långa år av
sorg och smärta

bara din kärlek
tog mig tillbaka

Så många år till förspillan
aldrig jag ger upp livet igen

Tänk på det . . .
det finns vänner och sorger
välj vännerna . . .

begrav alla andra!




Fri vers av DanSan
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-20 18:43



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint att någon fann
din kärlek där bortom...
2009-08-21

  © anakreon VIP
Det goda segrar!
Alltid!
Carl-Erik
(men det kan ta lite tid, ibland)
2009-08-21

  opheliavampira
Bara ÄLSKAR denna !!
2009-08-21

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan