Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... i det vi skapade




så talade vi om kärleken - lät den bli något vi kunde ta på
där bakom orden lurade tystnaden och döden - den sparade
du en skugga av dagen - jag ett mellanrum - det där vinden vilar
på sin väg mot och emellan andetag - de vi inte längre vördade




Fri vers av kath
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-20 19:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
stark och berörande eftertänksamhet
2009-08-23

    vide
så vackert skrivet om ett "efteråt"...
2009-08-22

  Måna N. Berger
Vemod blandas med ömhet i din eftertänksamma dikt. Särskilt fastnade jag för detta:
"jag ett mellanrum - det där vinden vilar
på sin väg mot och emellan andetag - de vi inte längre vördade"
2009-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Kathematics!
Tillbaka med nya friska tag.
Välkommen!

Kärlek handlar mycket om ömsesidig vördnad.
2009-08-20

  Anna Liljestrand
Vacker och uppgiven som en sista utandning.
kram
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath