Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig




kanske kärleken steg objuden in
eller lät vi dörren stå på glänt
var orden etsade i våra hjärtan
sedan länge repeterade

var det din ömtåliga hud mot min hand
eller var det sötman i din andedräkt
så nära när min nacke böjer sig för dig

inget spelar någon roll
för inget som mina ögon ser
liknar det jag visste igår

ty nu delar de sin längtan med dig




Fri vers av kath
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-23 20:28



Bookmark and Share


    vide
en diktpärla!!!
2009-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Det enda sättet att behålla den är att ge den vidare.
2009-08-24

  Måna N. Berger
Stilla och ömsint om kärleken. En ljus ton drar genom dikten. Fint!
2009-08-23

  karenina VIP
mjuk och fin poesi som alltid av dig. roligt att se och läsa dig igen
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath