Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stort tack till AOL för inspirationen . . .


Två älskande i horisontens famn



När himlen smällte havet
eller var det tvärtom
där mitt i
horisontens linning

 . . . vi hade seglat många mil
med ganska god vind när
stilltjen plötsligt kom

och jag mins hur seglen lade sig
och min far pekade mot det där
mittemellan himmel och hav
och hela himlen tycktes stå i lågor
och havets yta var kopparröd

och min far sade . . .
titta där

Två älskande








Fri vers av DanSan
Läst 374 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-24 18:10



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Skön dikt
där orden likt
kvarvarande dyning
efter utblåst storm
gungande
sjungande
i en kaskad av färger
på duken målar
en akt av kärlek
2009-08-25

  Maria T
Så hett och färgsprakande är det
när två älskar varandra.
2009-08-24

    ej medlem längre
En härlig text, ser det röda ljuset framför mig...
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan