Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där ute blinkar stjärnor

 


där ute blinkar stjärnor
döda sedan länge

med steg vi hör i ekot
där livlösa löv faller

så bryter känslan riktning

döden får liv i dagen
där stjärnor talar
lövens färger lever


allt i ett


så jag kramar dig när jag kan
innan tiden vänder






Fri vers av kath
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-10-08 09:30



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
"så jag kramar dig när jag kan
innan tiden vänder"
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath